Ποιοι είμαστε

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας με εξειδίκευση στους τομείς του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας. Επικεφαλής της έμπειρης ομάδας μας, η καταξιωμένη στον χώρο και ιδρύτρια της εταιρείας Χαρά Ζούμα. Όλοι μαζί, με αγάπη στις τέχνες και τη δουλειά μας, εργαζόμαστε με ζήλο και εξασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους τους συνεργάτες μας.

Με έντονη δραστηριότητα στα πολιστικά γεγονότα της Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδας, με έμφαση στα μουσικά, εικαστικά, κινηματογραφικά και τα θεατρικά δρώμενα, από το 2009 εργαζόμαστε ανελλιπώς για την προβολή κορυφαίων πολιτιστικών δράσεων. Στις συνεργασίες μας περιλαμβάνονται σημαντικά πολιτιστικά ιδρύματα και φορείς, εταιρείες παραγωγής και διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων, γκαλερί, μουσικές & θεατρικές σκηνές, δισκογραφικές εταιρείες και Έλληνες καλλιτέχνες.

Οι συνεργασίες μας περιλαμβάνουν επίσης μεγάλα θεματικά events, κινηματογραφικά φεστιβάλ και ταινίες, θεατρικές παραγωγές αλλά και πολυποίκιλες πρωτοβουλίες με σημαντικό κοινωνικό και πολιτιστικό αποτύπωμα τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια.

Βασικό μας μέλημα σε κάθε συνεργασία μας είναι η καλύτερη δυνατή προβολή. Το ιδανικό, για κάθε project, media mix και οι δημιουργικές ιδέες με τις οποίες εμπλουτίζουμε τη διαδικασία αυτή, μας επιτρέπουν να διαμορφώνουμε το εκάστοτε promo plan, εξασφαλίζοντας παράλληλα το fun κομμάτι της δουλειάς μας.

Προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες

που περιλαμβάνουν:
Στρατηγική επικοινωνίας για συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες, εκθέσεις, καλλιτεχνικά φεστιβάλ και πολιτιστικά ιδρύματα. Διαχείριση της εικόνας και της φήμης καλλιτεχνών & πολιτιστικών οργανισμών.

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία και διατήρηση καλών σχέσεων με τα media (media relations) στοχεύοντας στην εξασφάλιση μακροχρόνιων και σταθερών συνεργασιών.

Διαχειριζόμαστε τη φήμη των συνεργατών μας προστατεύοντας τους ίδιους και το brand τους από δυσφήμιση, αρνητική προβολή και κακοπροαίρετες δημοσιεύσεις και τοποθετήσεις.

Συζητάμε και δίνουμε πάντα την πλήρη εικόνα των δυνατοτήτων που υπάρχουν,
παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση για την δημιουργία διαφημιστικών πλάνων προώθησης τόσο στα παραδοσιακά media (τηλεόραση, ραδιόφωνο και έντυπα) όσο και στα digital media (online publishers),
οργανώνουμε media events όταν κρίνεται σημαντικό, διασφαλίζοντας την άμεση επικοινωνία με τους δημοσιογράφους,
δημιουργούμε σχέσεις με key persons της αγοράς και
ζητάμε πάντα την γνώμη των experts όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες digital διαφήμισης, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών, από υπηρεσίες consulting έως πλήρες management και curating για κάθε account, παρέχοντας αναλυτικό report στο τέλος κάθε μήνα,φροντίζοντας με αυτόν τον τρόπο την συνολική εικόνα των πελατών μας.

Με έμφαση στα μεγαλύτερα κανάλια για τη μουσική σήμερα, το Spotify & το YouTube χρησιμοποιούμε όλα τα μέσα για την προώθηση και την παρουσία του υλικού σε ένα ευρύτερο κοινό (playlists, profile verification, channel management, content strategy, video google ads)

Εκπροσωπούμε μια ευρεία γκάμα πελατών

με αναγνωρισμένη αξία και σημαντικό έργο τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Είμαστε περήφανοι για τις συνεργασίες που επαναλαμβάνονται πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την ικανοποίηση των ανθρώπων που επιλέγουν να μας εμπιστευτούν για την σωστή επικοινωνία της δουλειάς τους. Πολιτιστικά και κοινωφελή ιδρύματα, εταιρείες παραγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων, πολυχώροι πολιτισμού, μουσικά, πολιτιστικά και πολυθεματικά φεστιβάλ και αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου, του κινηματογράφου και των εικαστικών τεχνών ανήκουν στους συνεργάτες μας από το 2011 μέχρι και σήμερα δίνοντάς μας πάντα την ώθηση, την ενέργεια και τη διάθεση να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο.

Αιολέων 36, 11852, Άνω Πετράλωνα

(+30) 210 3224765