Ποιοι είμαστε

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας με εξειδίκευση στους τομείς του πολιτισμού, των τεχνών και της ψυχαγωγίας. Επικεφαλής της έμπειρης ομάδας μας, η καταξιωμένη στο χώρο και ιδρύτρια της εταιρείας Χαρά Ζούμα. Όλοι μαζί, με αγάπη στον πολιτισμό, την τέχνη και τη δουλειά μας, εργαζόμαστε με ζήλο και εξασφαλίζουμε  το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα για όλους τους πελάτες μας που γίνονται πλέον συνεργάτες μας.

Με έντονη δραστηριότητα στα καλλιτεχνικά γεγονότα της Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδας, με core business τα μουσικά και συναυλιακά events, εργαζόμαστε εδώ και 9 χρόνια ανελλιπώς σε κάθε μεγάλη περιοδεία ελλήνων τραγουδιστών (έντεχνο – alternative – indie – synth), σε μεμονωμένες συναυλίες, σε μεγάλα events ξένων καλλιτεχνών, σε μουσικά και πολυσυλλεκτικά φεστιβάλ, σε συναυλίες κλασικής μουσικής, σε solo εμφανίσεις, σε παρουσιάσεις δίσκων, σε μουσικές κυκλοφορίες, σε θεατρικές παραστάσεις και musical σε διάφορους χώρους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας.

Οι συνεργασίες μας περιλαμβάνουν επίσης μεγάλα θεματικά events, κινηματογραφικά φεστιβάλ και προβολές, καλλιτεχνικές εκθέσεις σε galleries αλλά και σε εναλλακτικές τοποθεσίες, τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στην επαρχία, σε χώρους που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο πολύ σημαντικών πρωτοβουλιών για τον πολιτισμό στην χώρα μας.

Βασικό μας μέλημα σε κάθε συνεργασία μας είναι η καλύτερη δυνατή προβολή. Το ιδανικό για κάθε project  media mix και οι δημιουργικές ιδέες με τις οποίες εμπλουτίζουμε τη διαδικασία αυτή, μας επιτρέπουν να διαμορφώσουμε το  εκάστοτε promo plan, εξασφαλίζοντας παράλληλα το fun κομμάτι της δουλειάς μας.

Προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες

που περιλαμβάνουν: στρατηγική επικοινωνίας δημιουργών, τραγουδιστών, τραγουδοποιών και performers, μουσικών σκηνών, καλλιτεχνικών χώρων, συναυλιών, παραστάσεων, ταινιών, φεστιβάλ και θεματικών πάρκων & events.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την διαχείριση και διατήρηση καλών σχέσεων με τα media (media relations) στοχεύοντας στην εξασφάλιση μακροχρόνιων και σταθερών πέρα των per project, συνεργασιών.
Διαχειριζόμαστε τη φήμη των συνεργατών μας προστατεύοντας τους ίδιους και το brand τους από δυσφήμιση, αρνητική προβολή και κακοπροαίρετες δημοσιεύσεις και τοποθετήσεις.
Συζητάμε και δίνουμε πάντα την πλήρη εικόνα των δυνατοτήτων που υπάρχουν,
παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση για την δημιουργία διαφημιστικών πλάνων προώθησης τόσο στα παραδοσιακά media (τηλεόραση, ραδιόφωνο και έντυπα) όσο και στα digital media (online publishers), οργανώνουμε media events όταν κρίνεται σημαντικό,
διασφαλίζοντας την άμεση επικοινωνία με τους δημοσιογράφους,
δημιουργούμε σχέσεις με key persons της αγοράς και
ζητάμε πάντα την γνώμη των experts όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Επίσης προσφέρουμε digital υπηρεσίες, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών, από υπηρεσίες consulting έως πλήρες management και curating για κάθε account,
παρέχοντας αναλυτικό report στο τέλος κάθε μήνα ύστερα από διαρκές monitoring των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) που καλούμαστε να διαχειριστούμε,
φροντίζοντας με αυτόν τον τρόπο την συνολική εικόνα των πελατών μας.
Με έμφαση στα μεγαλύτερα κανάλια για τη μουσική σήμερα, το Spotify & το YouTube χρησιμοποιούμε όλα τα μέσα για την προώθηση και την παρουσία του υλικού σε ένα ευρύτερο κοινό (playlists, profile verification, channel management, content strategy, video google ads)

Εκπροσωπούμε μια ευρεία γκάμα πελατών

με αναγνωρισμένη αξία και σημαντικό έργο τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Είμαστε περήφανοι για τις συνεργασίες που επαναλαμβάνονται πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την ικανοποίηση των ανθρώπων που επιλέγουν να μας εμπιστευτούν για την σωστή επικοινωνία της δουλειάς τους. Πολιτιστικά και κοινωφελή ιδρύματα, εταιρείες παραγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων, πολυχώροι πολιτισμού, μουσικά, πολιτιστικά και πολυθεματικά φεστιβάλ και αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου, του κινηματογράφου και των εικαστικών τεχνών ανήκουν στους συνεργάτες μας τα τελευταία 9 χρόνια δίνοντάς μας πάντα την ώθηση, την ενέργεια και τη διάθεση να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο.

Ματζαγριωτάκη 107, 17676 Καλλιθέα

(+30) 210 3224765